آنتی داعش

دانشنامه دفاعی

آنتی داعش

دانشنامه دفاعی

آنتی داعش

بسیار شرم آور است اگر شیعه و پیرو حضرت علـی (ع) باشید. آنگاه داعشی و تکفیری و وهـابی نجس در میان شـما آمد و شد کنند.
سوگند که اگر دنیا را غیرت بود، در تلاقی نگاه‌های دلواپس و نگران ابوالفضل و امام حسین باید میسوخت و خاکسـتر میشد.

سیاست‌های کلی و خطوط قرمز دانشنامه دفاعی:
هدف ما به طور کلی بر دو محور بنا نهاده شده است.
الف: دانشنامه دفاعی:
ما در این پایگاه به معرفی و شناخت تسلیحات، تاکتیک‌ها و ... دفاعی و نظامی می‌پردازیم. لیکن دانـش دفـاع شامـل این نکات هم می‌شود:
1- دانشنامه دفاعی از رابطه با وبگاه‌هایی که تبلیغات لوازم آرایشی و .. می‌گذارند پرهیز میکند.
2- دانشنامه دفاعی به پایگاه و وبـگاه ارزشی با رعایت بند اول سـیاسـت‌های کلی، با افتخار لینک می‌دهد.
3- این پایـگاه از همــکاری با نویسندگان ارزشـی استقبال می‌کـند.
4- این پایـگاه به سرعـت روابـط خود را با وبگاه‌هـایی که شروع به تبلیغات و سوء استفاده از مردم کنند قطع کرده و لینک صفحه آنان را در اسرع وقت مسدود می‌کند.
5- کسانی که لینک صفحات تبلیغی در این وب بگذارند بلافاصله به پلیس فتا معرفی می‌شوند.
6- کسانی که خط قرمزهای ما (اسلام، کشور، نظام، رهبری، شهداء) را نادیده بگیرند و یا خدای ناکرده توهین کنند و عقاید قوم گرایانه ترویج کنند بی درنگ به واجا معرفی خواهند شد.
ب: آنتی داعش
در این پایگاه سعی میشود علاوه بر اینکه اخبار لحظه به لحظه داعش و تکفیری‌ها به طبع برسد، آگاهی و اطلاعاتی پیرامون خاستگاه وهابیت و فرقه‌های شر نیز ارائه گردد.
1- به پرسشهای مخاطبان پیرامون چگونگی شکل‌گیری فرق شیطانی پاسخ گفته می‌شود.
2- با کسانی که سعی در تخریب این فرقه‌ها دارند همکاری می‌شود.
3- با افرادی که خدای ناکرده گرفتار چنین اشخاص یا عقایدی شده‌اند و قصد خلاص شدن دارند به صورت داوطلبانه همکاری می‌شود.
4- به پرسش‌های افراد در زمینه تاریخ ادیان و پیدایش فرق ظاله تا حد بضاعت پاسخ داده شده و یا منابع معتبر به ایشان معرفی می‌گردد.
شادی قلب مبارک حضرت ولی عصر (عج) ارواحنا له فدا صلواتی ختم بفرمایید.
خاک راه عاشقان اهل بیت علیهم السلام
نویسندگان دانشنامه دفاعی

طبقه بندی موضوعی
نویسندگان

سرزمین موعود: وهم یا حقیقت

پنجشنبه, ۱۲ شهریور ۱۳۹۴، ۰۶:۱۵ ب.ظ

یکی از اهداف اصلی صهیونیزم پس گرفتن سرزمین موعود است تا در آن جا نظم نوین جهانی را اعلام کنند. اما به راستی سرزمین موعود کجاست و آیا خدا وعده ی آن را به آنان داده است و اگر این گونه است در قبال آن چه چیزی از آنان خواسته است.در ادامه ی مطلب با ما همراه باشید تا از همه داستان آگاه شوید.

انتظار بنی اسراییل برای ظهور

بعد از مرگ حضرت یوسف (ع) و به قدرت رسیدن فرعون، کنعانیان مورد جور و ستم فرعون قرار گرفتند.فرعون آن ها را از یادگیری علم و فنون منع کرد و پسران آنان را برای حمالی به بردگی می گرفتند.بر طبق اعلام فرعون مردان قبطی [ریشه ی کلمه از Egypt نام کنونی مصر ] بر زنان و دختران کنعانی حلال بودند.در این وضعیت فلاکت بار آنان عزم خود را برای رهایی از فرعون و ظهور منجی جزم کردند.

ظهور منجی

انتظار واقعی و گریه های از ته دل آن قدر ادامه یافت تا خدا ظهور منجی را به قدری نزدیک کرد که پیرمردان آنان به ظهور موسی امیدوار شده بودند.موسی ظهور کرد و علیه فرعون قیام کرد.بر طبق روایات موجود موسی 9 معجزه انجام داد تا فرعون را مجاب کند اما او به لجبازی خود ادامه می داد.

وعده ی سرزمین موعود

موسی به قومش پیشنهاد کرد در صورتی که آنان بخواهند با یاری خدا به سرزمین موعود خواهند رفت سرزمینی که در آنجا می توانند طی الارض کنند.سرزمینی که در زیر درخت هایش شیر و عسل جاریست.مکانی که موسی در آن جا علاوه بر رهبر دینی بودن به رهبر سیاسی آنان نیز بدل شود.

سفر به سرزمین موعود و آزمون های خداوند برای بنی اسراییل

موسی از قومش عهد گرفت که تا پایان راه با او باشند و به وعده ی الهی امیدوار باشند.جمعیت قوم موسی بیش از 600,0000 بود و گذشتن فرار از مصر کار سختی برای آنها بود.موسی برای سفر به سرزمین موعود باید از آبی عبور می کرد( روی این مسئله بحث وجود دارد که در ادامه برای شما بازگو خواهیم کرد).موسی به اذن خداوند عصای خود را با اب زد و آب را به 12 آبراه تقسیم کرد تا هر سبط از مسیری جداگانه عبور کند(به دلیل اختلاف بین اسباط).بعد از گذر موسی و قومش از آب خداوند فرعون و سربازانش را که برای حمله به موسی به آب آمده بودند را در آب غرق کرد.

موسی و قومش راه سختی را برای رسیدن به ارض موعود داشتند.گرمای هوا، نبود آب و غذا از جمله مشکلات آنان بود.به اذن خداوند ابر سایبان آنان شد تا از گرما در روز در امان باشند و در شب ابر به پایین می آمد تا از سرما آسیب نبینند.در هنگام گرسنگی از آسمان بلدرچین بریان و ترنجبین برای آن ها می آمد و در هنگام تشنگی موسی عصای خود را به سنگی می زد و از آن 12 چشمه می جوشید برای هر سبط.

در میانه‌های راه آنان به موسی گفتند که از بلدرچین بریان سیر شده اند و هوس خوردن پیاز،سیب زمینی، عدس و خیار کرده اند و به هیچ وجه حاضر به ادامه ی راه نیستند و می خواهند به مصر برگردند.موسی از قومش عصبانی شد و به آنان گفت برگردید.اما دیگر در راه خبر از آن موهبات الهی نبود و باید بدون این موهبات به مصر می رفتند.قرآن کریم می فرماید ابر سایبان، سنگ خروشان و عذای بریان نعماتی نبود که خدا از انان گرفت، نعمتی که خدا از آنان گرفت استقلال بود.

البته قوم موسی از کرده ی خود پشیمان شدند و دوباره به موسی گفتند که می خواهند به سرزمین موعود بروند. خداوند توبه ی بندگانش را پذیرفت ولی دیگر خبری از آن موهبات الهی نبود.آنان باید سختی های راه را تحمل می کردند.


بنی اسراییل راه خود را ادامه داند تا به نزدیکی سرزمین موعود رسیدند.به موسی وحی شد در آن سرزمین قومی جبار و ستمگر وجود دارد که شما باید آنان را نابود سازید.این قوم اماله قه بودند که جد عرب های کنونی به شمار می روند. موسی تیم اطلاعاتی را به درون آنان فرستاد تا از ابزار جنگی آنان اطلاعات کسب کنند.موسی به این 12 نفر تاکید کرد که از اطلاعات به دست آمده چیزی به مردم عادی نگویند.

اما چیزی که موسی نمی خواست رخ داد و اطلاعات به دست آمده از اماله قه بین مردم یک کلاغ چهل کلاغ شد و آنان ترسیدند و به جنگ با اماله قه نرفتند.موسی همهچنان سعی داشت مه آن ها را راضی کند تا به جنگ بروند اما آنان با بی شرمی به موسی گفتند:" عمرا به آن جا نمی رویم که بجنگیم ابدا. تو وخدایت به جنگ برو".این گونه بود که آنان به سرزمین موعود نرفتند.

آیا کنعانیان قوم برگزیده بودند؟

عبارت قوم برگزیده زمانی به آن ها تعلق داشت که نزد خداوند عزیز بودند و هنوز عهد خود را با خدا نشکسته بودند.اما آن ها که این عبارت را تحریف کرده اند.هنوز هم اعتقاد دارند قوم و نژاد برتر هستند.

آیا سرزمین موعود فلسطین امروزی است؟

این مسئله به درستی اثبات نشده است.اما خود یهودیان اصرار دارند آبی که از آن عبور کرده اند نیل بوده است تا به این بهانه فلسطین را ارض موعود خود بدانند.اما در قرآن آمده است ما آنان را از دریا[عبارت بحر یعنی دریا به جای عبارت نهر یعنی رودخانه در قرآن استفاده شده است]گذر دادیم.

از این رو می توان این آب را دریای سرخ در نظر گرفت و سرزمین موعود را یا حجاز یا کمی بعد تر، آسیای دور در نظر گرفت.البته به دلیل وجود اماله قه شاید این سرزمین همان حجاز بوده.

  • موافقین ۳ مخالفین ۰
  • ۹۴/۰۶/۱۲
  • ۹۳۴ نمایش

صهیونیسم

کابالا